[email protected] +31 611395084

FAQ’S

Veelgestelde vragen

Wij proberen hier al uw vragen te beantwoorden


De beantwoorde vragen tot nu toe

Nee, dat is zeker niet verplicht. De reden waarom wij een lidmaatschap van de academie aanbieden is simpel. Jij en wij krijgen dan toegang tot een afgeschermd portaal waarin wij de coaching van jou als individu kunnen begeleiden en de data daarvan bewaren. Voor jou. Op die manier kunnen we het verloop bekijken en eventuele extra afspraken inplannen.

Voordeel van het lidmaatschap is ook dat je op een simpele manier een les kunt boeken om te golfen en je direct de beschikbaarheid ziet van de agenda’s. Zo weet je dus zeker dat de lesdoorgaat en waar die plaatsvindt.

Intakes bij onze fitness en fysio coachen kunnen vrij eenvoudig

Gebruik de Zeg waar wij je mee van dienst kunnen zijn en verstuur het bericht met daarin jouw wensen. We nemen dan binnen 24 uur contact met je op.

Heeft u fysiotherapie in uw aanvullende verzekering? Dan wordt uw behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed, want golf-fysiotherapie valt voor de verzekering gewoon onder fysiotherapie. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Eagle Shots. Wij helpen u graag verdere samen te beoordelen of uw verzekering deze behandelingen dekt.

Met behulp van een  swinganalyse testen wij uw houding en beweging tijdens de swing. Deze analyse vindt plaats met Golf-Fysiotherapeut (Richard Beelen)  en met Golf-Pro (Dirk Sandee) samen.

Door middel van deze analyse en een aanvullend lichamelijk onderzoek bij ons worden de oorzaken van uw klachten opgespoord. Deze samenwerking  vindt plaats onder de naam Eagleshotsgolfacademy-Fysiogolf. Met vakkundig Golf bewegingsadvies en indien mogelijk ook met behandeling van deze oorzaken worden de klachten te lijf gegaan. In een aantal situaties zal hulp worden gevraagd bij het GOLFLAB van LAFOOT.

Een eerste en enige vereiste: u speelt golf. Misschien heeft u wel eens last van uw voeten, benen of rug na een rondje op de green. Uw golf-fysiotherapeut is speciaal opgeleid om klachten die tijdens en na het golfen kunnen optreden te analyseren en verhelpen. Hij kan er dus voor zorgen dat u weer comfortabel kunt bewegen, zowel tijdens als na het golfen.

Om lid te worden van Eagle Shots Golfacademy ga je naar onze Word lid bij Eagle Shots Golf Academy. Meld je daar aan en kies de abonnementsvorm die bij je past. je maakt dan een eigen profiel aan en ontvangt daarvoor een gebruikersnaam en wachtwoord. Eagle Shots Golf Academy kent op dit moment een Golfpro, namelijk Dirk Sandee.

Aanmelden bij onze Golfacademy is eenvoudig. Klik op de link registreer in de menubalk, vul uw gegevens in en u wordt automatisch lid van onze academie. Mocht je extra vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook per telefoon of mail met ons opnemen. We helpen je dan persoonlijk bij het kiezen van de beste abonnementsvorm.

Uw vraag is niet beantwoord?

LogoheaderHelp mee aan het uitbreiden van de FAQ rubriek!

Als uw vraag niet wordt beantwoord in de FAQ’s, neem dan contact met ons op. Mocht u een vraag hebben die niet behandeld is in de FAQ, verzoeken wij u per mail op te geven waar wij u mee kunnen helpen. Alvast bedankt voor uw bijdrage.