[email protected] +31 611395084

Golf Fysio

Slide background
Slide background

Word lid bij Eagle Shots Golfacademy

Wat?

Blessurevrij


Golf-fysiotherapie is niets anders dan fysiotherapie speciaal gericht op golfspelers. Bij golf is uw houding van groot belang, zowel voor uw prestaties als voor uw gezondheid. Om klachten te verhelpen of te voorkomen, en om uw houding te optimaliseren, bent u bij Fysioteam-Hilversum aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een erkende GPA (Golf Physiotherapy Association) golf-fysiotherapeut in ons midden: Richard Beelen.

Iets voor jou?

Beter en zonder blessures


Of het nu de analyse van je swing betreft, of een algehele screening van je houding tijdens het golfspel. Richard en Dirk vormen samen het perfecte team om swing en postuur optimaal op elkaar af te stemmen.

Doe mee!

Word lid bij ons


Lijkt het je wat om naast het verbeteren van je golfspel aandacht te gaan geven aan het verbeteren van je houding en hierdoor blessurevij te kunnen blijven golfen. Meld je dan aan en word lid bij onze academy.

Maak afspraak

Wacht niet langer!


Op de contactpagina kun je zien waar je onze academy kunt bereiken of hoe je contact kunt opnemen met een van onze coaches. Maak een afspraak en we gaan samen dit traject in. Groeten, Richard Beelen.

Aarzel niet langer en registreer u vandaag nog!

Registreer u bij de Eagle Shots Golfacademy, boek uw golflessen online bij onze Golfpros en zo zorgen we samen aan een betere houding en het perfectioneren van uw golfswing.

Wil je meer weten wat Richard voor je kan betekenen?