[email protected] +31 611395084

Slide background
Slide background

EAGLE SHOTS

learning the perfect swing

when teaching is important

a new way on teaching Golf

Slide background

EAGLE SHOTS

learning the perfect swing

En wordt een betere golfer

Verbeter je houding

Slide background

EAGLE SHOTS

learning the perfect swing

Een perfecte match

Kracht en golf

Locatie

Waar vindt u onze golfbaan


Onze academy heeft als homecourse Golfpark Spandersbosch. Een locatie die beschikt over een tweetal prachtige golfbanen, de Boschbaan en de Par-3 Crailoobaan.

De Boschbaan is qualifying en heeft de NGF B-status. Als je vrij wilt spelen buiten de academy om, als gastspeler op de Boschbaan, is het aan te raden vooraf een starttijd te reserveren bij decaddiemaster. Golfpark Spandersbosch werkt  voor haar gasten met starttijden op de eerste tee, om wachttijden te voorkomen en de doorstroming te bevorderen. Bij doorkomst na negen holes maakt u indien noodzakelijk gebruik van de ballenspiraal.

De Crailoobaan is een ‘pay and playbaan’, qualifying voor golfers met een Clubhandicap (54-36); na betaling van de greenfee bepaalt een ballenspiraal de startvolgorde, zonder reservering vooraf. U kunt met een greenfee voor de Crailobaan de gehele dag onbeperkt spelen.

Contact

informatie en bereikbaarheid


Tussen Bussum en Hilversum ligt een prachtig golfpark: zeer toegankelijk, gastvrij en laagdrempelig. Het park omvat twee – door Gerard Jol ontworpen – uitdagende 9-holes banen. Daarnaast biedt het park moderne (gratis) oefenfaciliteiten en een gezellige brasserie met uitzicht op diverse holes.

Golfpark Spandersbosch
Sportpark Crailoo 26
1222AA Hilversum
Telefoon: 035-6857328
Baaninformatie: 035-6421589
E-mail: [email protected]

Spelen op Spandersbosch

Reserveer Starttijd